Globális adó- és vagyontervezés

Professzionális onshore és offshore szakértelem, időtálló vagyonvédelmi stratégiák

Személyre szabott. Szakértő. Diszkrét.

A Golden Trust Global életrehívása megoldás arra a globálisan erősödő igényre, mely szerint egyre többen kívánják vagyontárgyaikat, magánszférájukat és üzleti érdekeltségeiket áthelyezni olyan joghatóságok struktúráiba, melyekben tényleges biztonságban tudhatják azokat.

A Golden Trust a kiszámíthatatlan piaci- és szabályozó környezet kockázatai és következményei ellen képes a teljes körű megoldásrendszert személyreszabottan felépíteni, a jelentős adóelőnyök és a bürökrácia mentesség joghatóságaihoz is kulcsot biztosítva.

A Golden Trust Global nem a felületes, futószalag-megoldások szállítója. A Goldent Trust egyéni konzultáció és tervezés alapján személyre szabott koncepciót készít, figyelembe véve ügyfelei preferenciáit, meglévő és a tervezett struktúrákat, a törvényességet, a jogbiztonságot, valamint a költséghatékonyságot. Hisszük, hogy ahogyan vállalkozása és privátszférája is egyedi, úgy a vagyon- és adótervezés során is csak egy individuális megoldás lehet Önnek megfelelő.

Alapelvünk, hogy ügyfeleink szakmai hozzáértés iránti elvárását messze túlszárnyaljuk, s olyan szakmai infrastruktúrával és professzionális szakértelemmel álljunk ügyfeleink szolgálatában, mellyel áthatolhatatlan védőernyőt tudunk vonni az ő érdekeik, magánszférájuk és vagyoni biztonságuk fölé.

Sokan félinformációk alapján egy online cégalapításra bízzák teljes üzleti működésüket, kockára téve ezzel minden múlt- és jövőbéli eredményt, vagyont. A Golden Trust az ilyen műveletektől óvainti főleg az ezen a területen kevésbé jártas vállalkozókat. A Golden Trust nemzetközi adószakértői, könyvvizsgálói, vállalkozásfejlesztési- és jogi tanácsadói együttesen tervezik meg az Ön helyzetére és céljaira szabott megoldást.

 

Az arany időtálló. A bizalom felbecsülhetetlen. A Golden Trust diszkrét.

Ahogy Önnek vállalkozása pénzügyei és magántulajdona kapcsán a bizalom az egyik legfőbb igénye, úgy a mi üzletünknek is ez az alappillére. A diszkréció köré épül több éves múltra visszatekintő teljes tevékenységünk, ajánlói rendszerünk és bejáratott partneri kapcsolataink.

Rövid- és hosszútávú üzletpolitikánk kiindulópontja tehát a diszkréció, mellyel ügyfeleink anonimitását biztosítjuk, valamint a bizalom, mely véleményünk szerint nem az egyik, hanem az egyetlen módja üzleti és személyes kapcsolataink megtartásának. Tevékenységünkkel ügyfeleink üzleti- és magánéletének egy rendkívül bizalmas szegmensét érintjük. Ezen információknak nem csak a megőrzésére, hanem a védelmezésére is elköteleztük magunkat, hogy megtestesítve a “Személyre szabott. Szakértő. Diszkrét.” hármasát, ügyfeleink életébe minőségi változást, anyagi előnyöket és maximális biztonságot hozhassunk.

 

Nemzetközi offshore és onshore rendszerek, biztonságos globális és lokális üzleti jelenlét

A Golden Trust Global a világ 4 kontinensének 31 országában képes adóhatékony “onshore” és “offshore” aktív és holding cégek  létrehozására, vagyonvédelmi magánalapítványok és trust-ok bejegyzésére, továbbá ezen szervezetek szakmai vezetésére és képviseletére.

“Megalapítani egy offshore vagy adóhatékony nemzetközi céget és áthelyezni meglévő üzletedet a tengerentúlra, egy döntő lépés afelé, hogy nemzetközivé tedd magad és vagyonodat.”

 

Diverzifikált nemzetközi onshore és offshore cégstruktúra

Egy adó-hatékony offshore és onshore cégstruktúra kulcsa az entitások, az operatív működés, a pénzügyi műveletek és a vagyonelemek diverzifikálása. Hasonlóképpen érdemes diverzifikálni a joghatóságot, az offshore/onshore struktúra mozgathatóságát és a portfóliót.

Egy megfelelően megtervezett offshore cégstruktúra lehetővé teszi a személyes szabadság elérését, a magánszféra megőrzését és a biztonsági védelmet. A megfelelően struktúrált rendszer alacsony adózású életet tesz lehetővé, ami magasabb színvonalú életet eredményez.

Egy átfogó szemléletű offshore tervezés 5 elsődleges tényezőt vesz figyelembe.

/Bővebben a személyes konzultáció során nyújtunk betekintést./

Új-Zéland, adórezidens presztízs cég offshore előnyökkel

Szingapúr, adórezidens presztízs cég offshore előnyökkel

Dubaj, Free Zone Company, adórezindens és adómentes presztízscég

Kanada, presztízs cég offshore előnyökkel

Ciprus, adórezidens EU presztízscég offshore előnyökkel

Málta, adórezidens EU presztízs cég offshore előnyökkel

Luxemburg, adórezidens EU presztízscég offshore előnyökkel

Svájc, adórezidens presztízscég adóelőnyökkel

Hollandia, adórezidens EU presztízscég offshore előnyökkel

USA, presztízs, anonim cég offshore előnyökkel

Liechtenstein, adórezidens presztízs cég offshore előnyökkel

Írország, adórezidens EU presztízscég adóelőnyökkel

Gibraltár, offshore EU presztízscég adómentességgel

Hong Kong, presztízs cég offshore előnyökkel

Dubaj, adómentes, anonim offshore cég

Labuan (Malajzia), adómentes, anonim offshore cég

Panama, adómentes, anonim offshore cég

St. Kitts & Nevis, adómentes, anonim offshore cég

Cook-szigetek, adómentes, anonim offshore cég

Kajmán-szigetek, adómentes, anonim offshore cég

Anguilla, adómentes, anonim offshore cég

Belize, adómentes, anonim offshore cég

Marshall-szigetek, adómentes, anonim offshore cég

Bahama-szigetek, adómentes, anonim offshore cég

Seychelle-szigetek, adómentes, anonim offshore cég

St. Vincent, adómentes, anonim offshore cég

Brit Virgin-szigetek, adómentes offshore cég

Roosevelt Irodaház

1051 Budapest, V. kerület, Széchenyi tér 7-8. C lph. 1 em.
+36 1 803 7847

Roosevelt Irodaház

1051 Budapest, V. kerület,
Széchenyi tér 7-8. C lph. 1 em.

+36 1 803 7847