Globális adó- és vagyontervezés

Professzionális onshore és offshore szakértelem, időtálló vagyonvédelmi stratégiák

Személyre szabott. Szakértő. Diszkrét.

A Golden Trust Global életrehívása megoldás arra a globálisan erősödő igényre, mely szerint egyre többen kívánják vagyontárgyaikat, magánszférájukat és üzleti érdekeltségeiket áthelyezni olyan joghatóságok struktúráiba, melyekben tényleges biztonságban tudhatják azokat.

A Golden Trust a kiszámíthatatlan piaci- és szabályozó környezet kockázatai és következményei ellen képes a teljes körű megoldásrendszert személyreszabottan felépíteni, a jelentős adóelőnyök és a bürökrácia mentesség joghatóságaihoz is kulcsot biztosítva.

A Golden Trust Global nem a felületes, futószalag-megoldások szállítója. A Goldent Trust egyéni konzultáció és tervezés alapján személyre szabott koncepciót készít, figyelembe véve ügyfelei preferenciáit, meglévő és a tervezett struktúrákat, a törvényességet, a jogbiztonságot, valamint a költséghatékonyságot. Hisszük, hogy ahogyan vállalkozása és privátszférája is egyedi, úgy a vagyon- és adótervezés során is csak egy individuális megoldás lehet Önnek megfelelő.

Alapelvünk, hogy ügyfeleink szakmai hozzáértés iránti elvárását messze túlszárnyaljuk, s olyan szakmai infrastruktúrával és professzionális szakértelemmel álljunk ügyfeleink szolgálatában, mellyel áthatolhatatlan védőernyőt tudunk vonni az ő érdekeik, magánszférájuk és vagyoni biztonságuk fölé.

Sokan félinformációk alapján egy online cégalapításra bízzák teljes üzleti működésüket, kockára téve ezzel minden múlt- és jövőbéli eredményt, vagyont. A Golden Trust az ilyen műveletektől óvainti főleg az ezen a területen kevésbé jártas vállalkozókat. A Golden Trust nemzetközi adószakértői, könyvvizsgálói, vállalkozásfejlesztési- és jogi tanácsadói együttesen tervezik meg az Ön helyzetére és céljaira szabott megoldást.

 

Az arany időtálló. A bizalom felbecsülhetetlen. A Golden Trust diszkrét.

Ahogy Önnek vállalkozása pénzügyei és magántulajdona kapcsán a bizalom az egyik legfőbb igénye, úgy a mi üzletünknek is ez az alappillére. A diszkréció köré épül több éves múltra visszatekintő teljes tevékenységünk, ajánlói rendszerünk és bejáratott partneri kapcsolataink.

Rövid- és hosszútávú üzletpolitikánk kiindulópontja tehát a diszkréció, mellyel ügyfeleink anonimitását biztosítjuk, valamint a bizalom, mely véleményünk szerint nem az egyik, hanem az egyetlen módja üzleti és személyes kapcsolataink megtartásának. Tevékenységünkkel ügyfeleink üzleti- és magánéletének egy rendkívül bizalmas szegmensét érintjük. Ezen információknak nem csak a megőrzésére, hanem a védelmezésére is elköteleztük magunkat, hogy megtestesítve a “Személyre szabott. Szakértő. Diszkrét.” hármasát, ügyfeleink életébe minőségi változást, anyagi előnyöket és maximális biztonságot hozhassunk.

 

Nemzetközi offshore és onshore rendszerek, biztonságos globális és lokális üzleti jelenlét

A Golden Trust Global a világ 4 kontinensének 31 országában képes adóhatékony “onshore” és “offshore” aktív és holding cégek  létrehozására, vagyonvédelmi magánalapítványok és trust-ok bejegyzésére, továbbá ezen szervezetek szakmai vezetésére és képviseletére.

“Megalapítani egy offshore vagy adóhatékony nemzetközi céget és áthelyezni meglévő üzletedet a tengerentúlra, egy döntő lépés afelé, hogy nemzetközivé tedd magad és vagyonodat.”

 

Diverzifikált nemzetközi onshore és offshore cégstruktúra

Egy adó-hatékony offshore és onshore cégstruktúra kulcsa az entitások, az operatív működés, a pénzügyi műveletek és a vagyonelemek diverzifikálása. Hasonlóképpen érdemes diverzifikálni a joghatóságot, az offshore/onshore struktúra mozgathatóságát és a portfóliót.

Egy megfelelően megtervezett offshore cégstruktúra lehetővé teszi a személyes szabadság elérését, a magánszféra megőrzését és a biztonsági védelmet. A megfelelően struktúrált rendszer alacsony adózású életet tesz lehetővé, ami magasabb színvonalú életet eredményez.

Egy átfogó szemléletű offshore tervezés 5 elsődleges tényezőt vesz figyelembe.

/Bővebben a személyes konzultáció során nyújtunk betekintést./

Roosevelt Irodaház

1051 Budapest, V. kerület, Széchenyi tér 7-8. C lph. 1 em.
+36 70 608 0778

Roosevelt Irodaház

1051 Budapest, V. kerület,
Széchenyi tér 7-8. C lph. 1 em.

+36 70 608 0778